OUR VINEYARDS
Favorable geographical features, the Mediterranean climate, and pronounced temperature fluctuations between day and night, make Chile a perfect place for the development of viticulture and grape production that give rise to wines of an outstanding quality.
Curico, Colchagua and Maule valleys are located in the central region of Chile. These valleys have the eldest and most relevant wine tradition of the country where the widest wine grape diversity has been cultivated since mid-IXX century.
Precisely these three valleys give rise to our 1,200 hectares from where our stout and balanced wines are obtained.
COLCHAGUA
Located in the central region of our country, Colchagua is one of the most important and prestigious winemaking regions in Chile. With a mainly dominated production by a 90% of red varieties, the Valley is highly recognized by its outstanding Carmenere and Syrah. Different soils and microclimates are ideal characteristics for growing vineyards which create exceptional quality wines.
CURICÓ
Located 200 kilometers to the south of Santiago, Curico is characterized by its great weather and soil conditions. Near five months of dry season in summer and strong rains during winter, certifies optimum conditions during the fruit ripening. With vineyards spread over 19,000 hectares, the Curico Valley is ideal for growing different varieties such as Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah, Merlot, Sauvignon Blanc and Chardonnay.
MAULE
More than 28,500 vineyards hectares make the Maule Valley the biggest winemaking region in Chile and where the highest grape diversity can be found. With lower temperatures, The Valley is an ideal place for growing white varieties and some reds with a more reduced alcoholic level.
NUESTROS VIÑEDOS
Favorables características geográficas, en conjunto a un clima mediterráneo con fuertes oscilaciones térmicas entre el día y la noche, hacen de Chile un país ideal para el desarrollo de la viticultura y la producción de uvas que dan origen a vinos de calidad excepcional.
En la zona centro-sur de Chile se encuentran los valles de Curicó, Colchagua y Maule, los tres valles con mayor tradición vitivinícola del país y en donde se ha cultivado la más amplia diversidad de variedades viníferas a nivel nacional desde mediados del siglo IXX.
Son precisamente estos valles, los que albergan las cerca de 1.200 hectáreas que dan origen a una nuestra amplia variedad compuesta por corpulentos y balanceados vinos.
COLCHAGUA
Ubicado en la zona central de nuestro país, Colchagua es una de las zonas vitivinícolas de mayor importancia y prestigio en Chile. Con una producción dominada en un 90% por variedades tintas, el Valle es ampliamente reconocido por sus extraordinarios Carmeneres y Syrahs. Presenta por otro lado diversos tipos de suelos y microclimas ideales para la producción de viñedos que dan origen a vinos de la más alta calidad.
CURICÓ
Ubicado a 200 kilómetros de la ciudad de Santiago, este valle se caracteriza por sus excelentes condiciones climáticas y de suelo. Con cerca de cinco meses de estación seca en verano y suficientes lluvias durante el invierno Curicó certifica condiciones óptimas en la época de maduración de la uva. Con viñedos que ocupan alrededor de 19.000 hectáreas, el Valle de Curicó es ideal para el cultivo de diversas variedades tales como Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah, Merlot y Sauvignon Blanc y Chardonnay.
MAULE
Con más de 28.500 hectáreas de viñedos, el Valle del Maule es la más grande zona vitivinícola de de Chile y en donde se puede encontrar la mayor diversidad de cepas. Con temperaturas más bajas, el valle es ideal para el cultivo de variedades blancas y vinos tintos con un menor grado alcohólico.